Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΑΔ-ΕΤΑΔ

Συνάδελφοι σας πληροφορούμε οτι το υπουργείο παιδείας σήμερα έστειλε σε όλα τα Γραφεία Φυσικής Αγωγής και Δευθύνσεις Β/θμιας, επιστολή με τίτλο ''Διαδικασία καταγραφής μαθητικού δυναμικού Τ.Α.Δ-Ε.Τ.Α.Δ της αρμοδιότητας σας.'' Αυτό σημαίνει οτι ζητάνε απο τα σχολεία να καταγράψουν ολους τους μαθητές που φοιτούν αυτή την στιγμή. Οι πίνακες όπως αναφέρει η επιστολή πρέπει να σταλθούν ηλεκτρονικά μέχρι την πέμπτη 16/09/2010. Επίσης ταυτόχρονα θα πρέπει να γίνει και η αριθμητική καταγραφή τους στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του υπουργείου παιδείας.

Συνάδελφοι, σύμφωνα με τα παραπάνω άποψή μας είναι οτι θα περιμένουν τους πίνακες να γίνει η καταγραφή εν συνεχεία θα προβούν σε νεες καταργήσεις θέσεων και τμημάτων και αφου γίνουν ολα αυτά τότε θα βγεί η προκήρυξη μαζι με τις θεσεις σε κάθε άθλημα. Μάλλον την επόμενη εβδομάδα.

Επειδή δεχτήκαμε πολλά τηλεφωνήματα σχετικά με την δυνατότητα επιλογής μεταξύ Ολοημέρου και ΤΑΔ σας πληροφορούμε οτι βάσει την ισχύουσα νομοθεσία ο αναπληρωτής που υποβάλει παραίτηση για οποιοδήποτε λόγο ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΄Αρα ενας αναπληρωτής που ηδη εχει υπογράψει ανάληψη υπηρεσίας δεν εχει το δικαίωμα να μεταφερθεί ή να υποβάλει παραίτηση και να επαναπροσληφθεί στα αθλητικά τμήματα. 

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΗΚΑΝΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου