Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Σας ευχόμαστε καλή πρωτοχρονιά, χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ΄όλα. Ευχόμαστε το 2011 να φέρει σε όλους εμάς τους τριανταμηνίτες τον διορισμό μας και να βάλει τέλος στην αγωνία μας και να ανοίξουν οι πύλες των ονείρων μας.

 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011 

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΣΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 30ΜΗΝΟΥ

Όσοι συνάδελφοι 30μηνίτες επιθυμούν να μετέχουν στο επόμενο δικαστήριο η ακόμα και να ενημερωθούν για την περαιτέρω εξέλιξη να επικοινωνήσουν ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ με την κ. Αμπατζή  Έλλη η οποία είναι συνεργάτης του κ. Βερβεσού Δημήτριου στα τηλ. 6944530580 ή στο γραφείο 210 3647348 ΤΟΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/12/2010.

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 30ΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑ

Γνωστοποιούμε στους συναδέλφους οτι καμία απόφαση δεν πάρθηκε για συμμετοχή έξω απο το υπουργείο παιδείας απο την επιτροπή 30μηνου και οτι αναρτάται είναι ψευδές και χωρίς καμία συννενόηση. Παρόλα αυτά όποιος θέλει να συμμετάσχει στις κοινητοποιήσεις οποιουδήποτε φορέα είναι ελεύθερος να συμμετάσχει. Η ΕΛΜΕ πειραιά κάλεσε σε κοινητοποίηση έξω απο την Βουλή όλους τους μαθητές των ΤΑΔ όλους τους καθηγητές και όλους όσους εμπλέκονται στα ΤΑΔ να συμμετάσχουν σε αυτήν την συγκέντρωση που σκοπό έχει την διαμαρτυρία και στη συνέχεια λύση για την εύρυθμη λειτουργία των αθλητικών τμημάτων. Οι άλλοι φορείς φέρονται να διεκδικούν τελείως διαφορετικά πράγματα που καμία αυτη την στιγμή σχέση  δεν έχουν με την επαναλειτουργία των ΤΑΔ. Που ολους μας ενδιαφέρουν.

 Όλοι εμείς θα είμαστε κοντά στους μαθητές-αθλητές ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00μμ

ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ Η ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ, O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00, ΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΔ, ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΥΤΩΝ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00μμ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Όλοι οι συνάδελφοι ΠΕ11 που ανήκουν στον πίνακα του τριανταμήνου να προβούν άμεσα στις εξής ενέργειες.
Στέλνουμε στον Δικηγόρο μας μέχρι τις 22/11/2010 την απάντηση του Υπουργείου Παιδείας που λάβαμε όλοι μας πριν 2 μήνες περίπου και την αίτηση - δήλωση διορισμού μας. Τα 2 αυτά έγγραφα παρακαλείστε να τα αποστείλετε με φαχ στο δικηγορικό γραφείο του κ. Βερβεσού στο τηλ. 210 3647450 υπεύθυνη κ. Αμπατζή Έλλη.

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ενημέρωση σχετικά με τις μετακινήσεις των μαθητών που φοιτούν στα Τ.Α.Δ-Ε.Τ.Α.Δ

Δυστυχώς το Υπουργείο Παιδείας δεν βρήκε κονδύλι για την μεταφορά των μαθητών και ετσι ζητάει απο τα αθλητικά σχολεία εκ νέου καταστάσεις με τα ονόματα των παιδιών που θα ήθελαν να συνεχίσουν χωρίς την ύπαρξη λεωφορείων. Ζητούν απο τους γονείς να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση οτι έλαβαν γνώση για την μη ύπαρξη μεταφοράς των παιδιών και οτι θέλουν να συνεχίσουν τα παιδιά τους στα αθλητικά τμήματα. Μέχρι 22/11/2010 θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία προκειμένου να λειτουργήσουν τα τμήματα.  

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 24+ΑΣΕΠ 04/11/2010

Αγαπητοί συνάδελφοι η επιτροπή 24+ΑΣΕΠ οργανώνει κοινητοποίηση έξω απο το Υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη 4/11/2010 και ωρα 11πμ. Ο σκοπός είναι κοινός διότι αφορά την καθυστέρηση των αποτελεσμάτων των ΤΑΔ  και ολόκληρης της διαδικασίας. Γιαυτό ως επιτροπή 30μήνου στηρίζουμε απόλυτα αυτή την προσπάθεια των συναδέλφων μας.

                                      ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!!

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

FACEBOOK ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΜΗΝΟ ΠΕ11

Αγαπητοί συνάδελφοι 30μηνίτες, δημιουργήθηκε στη δημοφιλέστερη ιστοσελίδα FACEBOOK, λογαριασμό για όλους τους συναδέλφους που ανήκουν στον πίνακα του 30μηνου. Παρακαλείστε να γίνετε μέλη του λογαριασμού στο facebook που ονομάζεται TRIANTAMHNO GYMNASTES, προκειμένου να έχουμε καλύτερη επικοινωνία μεταξύ μας. Ο αγώνας μέχρι τον διορισμό μας είναι αρκετά μακρύς και οι αγώνες μας θα πρέπει να συνεχιστούν για να επιτύχουμε τον σκοπό μας. Μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

Για οσους δεν εχουν ακόμα ιστοσελίδα μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν μπαίνοντας στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.facebook.com/

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Μαύρες μέρες για την αθλητική - μαθητική νεολαία της χώρας μας!

Άρθρο σχετικά με τα ΤΑΔ-ΕΤΑΔ αναρτημένο στην ιστοσελίδα Αλφαβήτα

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=12654

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ. ΤΣΑΓΚΡΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι, αναρτούμε μια επιστολή που μας ήρθε σήμερα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο απο την συνάδελφο κ. Χρυσούλα Παπαγεωργίου.
 
Χθες μαζί με τον δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπόθεση των διοριστέων συναδέλφων, κ. Παλαιολόγο, πήγαμε στο Υπουργείο Παιδείας για να μας ενημερώσουν για την τύχη των υπομνημάτων που έχουν κατατεθεί. Στη συνάντηση που έγινε με τον κ. Τσαγκρή, ζητήσαμε εγγράφως την όποια δήλωση - δέσμευση και εκείνος απάντησε ότι αυτή θα υπάρχει σε νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας τον Νοέμβρη (το νομοσχέδιο θα περιλαμβάνει τη συγχώνευση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου με άλλους φορείς). Προφορικά, μας δήλωσε ότι οι συνάδελφοι που είναι διοριστέοι μέσω ΑΣΕΠ, καθώς και όσοι είναι στον πίνακα του 30μηνου θα διοριστούν, ενώ για τους υπόλοιπους είπε ότι θα γίνουν διορισμοί με βάση τις ανάγκες της υπηρεσίας.  Για το ζήτημα της ΑΣΠΑΙΤΕ είχε έναν φάκελο μπροστά του και μας είπε ότι ακόμα το συζητούν....
 Επειδή ήμουν στο Υπουργείο ζήτησα να βρεθώ με τον Κοντογιάννη, ειδικό γραμματέα και υπεύθυνο για τις προσλήψεις μέσω ΕΣΠΑ, προκειμένου να έχω ενημέρωση για το ζήτημα των πληρωμών και του παρουσιολογίου που υπογράφουν οι συνάδελφοι, αν και είναι αναπληρωτές. Για το παρουσιολόγιο μου είπε ότι είναι τυπικό και έχει να κάνει με την απόδειξη του ότι λειτουργεί το πρόγραμμα. Σχετικά με τις πληρωμές με παρέπεμψε στο γραφείο της κ. Σαμπάνη. Πήγα και εκεί... Μου δήλωσε ότι όλοι όσοι έχουν προσληφθεί στα 800 ολοήμερα εκτός των καθηγητών αγγλικών θα ξεκινήσουν να πληρώνονται μέσα στο Νοέμβρη και από εκεί και πέρα κάθε μήνα. Οι καθηγητές των Αγγλικών θα καθυστερήσουν ακόμα περισσότερο γιατί ακόμα το πρόγραμμα δεν έχει εγκριθεί, αλλά γίνονατι προσπάθειες για τέλη Νοέμβρη.
Τα παραπάνω αποτελούν ενημέρωση χωρίς σχόλια. Θέλοντας να προσθέσω την προσωπική μου άποψη θα έλεγα ότι όλα είναι προφορικές δηλώσεις και καμία δεν είναι απόλυτα δεσμευτική, ειδικά στις εποχές που ζούμε. Πρέπει στη συνέλευση της Κυριακής να συζητήσουμε πώς θα διασφαλίσουμε πράγματα, κεκτημένα και δικαιώματα.

Με εκτίμηση,

Χρυσούλα Παπαγεωργίου

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΑΔ

              Κατόπιν   σχετικών  αιτημάτων  και  προκειμένου  να ολοκληρωθούν  ομαλά  οι διαδικασίες υποβολής  και καταχώρησης  αιτήσεων  μονίμων  , αναπληρωτών και  ωρομισθίων  εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11 για  τα  Τ.Α.Δ-Ε.Τ.Α.Δ , σας  γνωρίζουμε  ότι παρατείνεται  η προθεσμία υποβολής αιτήσεων  που ορίζεται με την υπ΄αριθμ.116403/Γ4/20-09-2010  εγκύκλιο , μέχρι και την Τετάρτη  6-10-2010.
Η παρούσα  συμπληρωματική εγκύκλιος αναρτάται με ευθύνη της Διοίκησης στους πίνακες ανακοινώσεων των Διευθύνσεων και Γραφείων Φυσικής Αγωγής και ταυτόχρονα στην επίσημη Ηλεκτρονική Διεύθυνση του Υπ.Π.Δ.Β.Μ.Θ:  www.minedu.gov.gr ,  για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων υποψηφίων εκπαιδευτικών.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΑΔ-ΕΤΑΔ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ

Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα σε όλους τους συναδέλφους που προσελήφθησαν ως αναπληρωτές στην Α'βάθμια όπως κι εγώ. Να μην υποβάλουν αίτηση για τα ΤΑΔ-ΕΤΑΔ φέτος, έστω κι αν έχουν 24 ώρες και με μικρές ηλικίες. Πρέπει να σκεφτούμε τους άλλους πίσω μας, οικογενειάρχες που περιμένουν θέση. Εμένα η ζωή με έχει διδάξει ότι ο καιρός έχει γυρίσματα και το καλό το βρίσκεις πάντα μπροστά σου. Το ίδιο πράττω και στους αγώνες του κλάδου και σε όποιο άλλο τομέα της ζωής μου έχω ασχοληθεί και ασχολούμαι. Το ζητούμενο είναι θέσεις για όλους, το ίδιο παλεύαμε και με το 30μηνο.
Ελπίζω εκτός από αυτούς που τους έχω ήδη πάρει τηλέφωνο να μην κάνουν αίτηση, το ίδιο να πράξουμε όλοι και ίσως στο επόμενο ραντεβού να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι.

Αυτά από τον παικταρά τον Γιάννη τον Τόλη.

πηγή gymnews

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Συνάδελφοι οσον αφορά τα συμβόλαια ήρθε διευκρίνιση απο το Υπουργείο Παιδείας που σας παραθέτουμε παρακάτω.

 ΘΕΜΑ: «Διευκρίνιση περί επικύρωσης αντιγράφων ιδιωτικών συμφωνητικών, συμβολαίων κλπ.»    
Μετά από ερωτήματα συναδέλφων υποψηφίων για τα Τ.Α.Δ./Ε.Τ.Α.Δ. και λαμβάνοντας υπόψη το Ν. 2690/ 1999 , το Ν. 3345/2005 και τη ΔΙΣΚΠΟ/ Φ22/ 5583/22-3-2005, σας γνωρίζουμε ότι θα γίνονται δεκτά από τις τριμελείς επιτροπές ιδιωτικά συμφωνητικά, συμβόλαια κλπ. τα οποία έχουν:

Α. επικυρωθεί από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. ή

Β. επικυρωθεί από δικηγόρο ή συμβολαιογράφο ή

Γ. πιστοποιηθεί με υπεύθυνη δήλωση μέσω διαδικασίας Κ.Ε.Π.

Παρακαλείσθε όπως ενημερώνετε σχετικά τους ερωτώντες ενδιαφερόμενους.



                                                   Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
                                                                                              
                                                        ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΤΑΔ - ΕΤΑΔ 2008-2009

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον δικηγόρο κ. Κονδύλη, μας πληροφόρισε οτι στις 15/09/2010 το Υπουργείο Παιδείας προσκόμισε τους φακέλους που ζητούσε το δικαστήριο με αποτέλεσμα να πάρει νέα αναβολή για τις 21/01/2011. Ελπίζουμε οτι ή ερχόμενη δικάσιμο θα είναι και η τελική αφου πλέον μόνο η πρόεδρος του δικαστηρίου εχει δικαίωμα να ζητήσει και άλλη αναβολή. Συνάδελφοι είμαστε σε πολυ καλό δρόμο σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου μας, οσον αφορά την επιτυχία μας έναντι του δικαστηρίου.

ΠΟΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΑΔ-ΕΤΑΔ 2010-2011



Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ανακοινώνουμε τα αθλήματα που θα καλλιεργηθούν το σχολ. έτος 2010-2011. Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν σε οποιοδήποτε γραφείο Φ.Α. και θα γίνει ηλεκτρονικά online από 23/09/2010 έως την παρασκευή 01/10/2010.

Καλή επιτυχία!!!
  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ                           ΟΜΑΔΙΚΟ                             ΑΘΛΗΜΑ
                                                    ΑΤΟΜΙΚΟ
 ΑΡΓΟΛΙΔΑ
A
ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
 ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Α
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ  ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
 ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
 ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
 ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
 ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
 ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Ο
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
 A΄ ΑΘΗΝΑΣ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α ΑΘΗΝΑΣ
Α
ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
Α ΑΘΗΝΑΣ
Α
ΕΝΟΡΓΑΝΗ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Α ΑΘΗΝΑΣ
Α
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ  ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
Α ΑΘΗΝΑΣ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
Α ΑΘΗΝΑΣ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Α ΑΘΗΝΑΣ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
Α ΑΘΗΝΑΣ
Α
ΤΖΟΥΝΤΟ
Α ΑΘΗΝΑΣ
Ο
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
Α΄ ΑΘΗΝΑΣ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Α
ΕΝΟΡΓΑΝΗ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Α
ΙΣΤιΟΠΛΟΙΑ
Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Α
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Α
ΠΑΛΗ
Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Α
ΠΥΓΜΑΧΙΑ
Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Α
ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Α
ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ
Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Α
ΤΕΧΝΙΚΗ  ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ο
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ο
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΑΙΤΩΑΚΑΡΝΑΝIA
Α
ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΑΙΤΩΑΚΑΡΝΑΝIA
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΑΙΤΩΑΚΑΡΝΑΝIA
Α
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΑΙΤΩΑΚΑΡΝΑΝIA
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΙΤΩΑΚΑΡΝΑΝIA
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΑΙΤΩΑΚΑΡΝΑΝIA
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΑΙΤΩΑΚΑΡΝΑΝIA
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΑΙΤΩΑΚΑΡΝΑΝIA
Ο
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
Α
ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
Α
ΕΝΟΡΓΑΝΗ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
Α
ΠΑΛΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
Α
ΤΖΟΥΝΤΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
Ο
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΑΡΚΑΔΙΑ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΑΡΚΑΔΙΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΚΑΔΙΑ
Α
ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ
ΑΡΤΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΤΑ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΑΡΤΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΑΡΤΑ
Α
ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΑΡΤΑ
Ο
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΑΧΑΪΑ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΑΧΑΪΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΧΑΪΑ
Α
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
ΑΧΑΪΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΑΧΑΪΑ
Ο
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
Α
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
Α
ΕΝΟΡΓΑΝΗ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
Α
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ  ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
Α
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
Α
ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
Α
ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ
Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
Ο
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Α
ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Α
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Α
ΕΝΟΡΓΑΝΗ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Α
ΞΙΦΑΣΚΙΑ
Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Α
ΠΑΛΗ
Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Α
ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ
Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ο
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
 ΒΟΙΩΤΙΑ 
Α
ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
 ΒΟΙΩΤΙΑ 
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
 ΒΟΙΩΤΙΑ 
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Γ΄ ΑΘΗΝΑ
Α
ΕΝΟΡΓΑΝΗ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Γ΄ ΑΘΗΝΑ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
Γ΄ ΑΘΗΝΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
 ΓΡΕΒΕΝΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
 ΓΡΕΒΕΝΑ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
 ΓΡΕΒΕΝΑ
Α
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ
 ΓΡΕΒΕΝΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δ' ΑΘΗΝΑΣ
Ο
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
Δ΄ ΑΘΗΝΑΣ
Α
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
Δ΄ ΑΘΗΝΑΣ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Δ΄ ΑΘΗΝΑΣ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Δ΄ ΑΘΗΝΑΣ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
Δ΄ ΑΘΗΝΑΣ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δ΄ ΑΘΗΝΑΣ
Α
ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Δ΄ ΑΘΗΝΑΣ
Α
ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ
Δ΄ ΑΘΗΝΑΣ
Α
ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ
ΔΡΑΜΑ
Α
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
ΔΡΑΜΑ
Α
ΠΑΛΗ
ΔΡΑΜΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΡΑΜΑ
Α
ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ
ΔΡΑΜΑ
Α
ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ
ΔΡΑΜΑ
Α
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ
ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗ
Α
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗ
Α
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ  ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗ
Α
ΠΑΛΗ
ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗ
Α
ΠΥΓΜΑΧΙΑ
ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗ
Α
ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Α
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Α
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Α
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Α
ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Α
ΤΖΟΥΝΤΟ
ΕΒΡΟΣ
Α
ΕΝΟΡΓΑΝΗ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΕΒΡΟΣ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΕΒΡΟΣ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΒΡΟΣ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΕΒΡΟΣ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΕΒΡΟΣ
Α
ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ
ΕΒΡΟΣ
Α
ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ
ΕΒΡΟΣ
Ο
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΕΥΒΟΙΑ
Α
ΙΣΤιΟΠΛΟΙΑ
ΕΥΒΟΙΑ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΕΥΒΟΙΑ
Α
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΕΥΒΟΙΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΒΟΙΑ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΕΥΒΟΙΑ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΕΥΒΟΙΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
Α
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΗΛΕΙΑ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΗΛΕΙΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΗΛΕΙΑ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΗΛΕΙΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΗΜΑΘΙΑ
Α
ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΗΜΑΘΙΑ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΗΜΑΘΙΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΗΜΑΘΙΑ
Α
ΠΑΛΗ
ΗΜΑΘΙΑ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΗΜΑΘΙΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΗΜΑΘΙΑ
Α
ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΗΜΑΘΙΑ
Ο
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΗΜΑΘΙΑ
Α
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Α
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Α
ΞΙΦΑΣΚΙΑ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Α
ΠΑΛΗ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Α
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ο
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
Α
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
 ΙΩΑΝΝΙΝΑ 
Α
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
 ΙΩΑΝΝΙΝΑ 
Α
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
 ΙΩΑΝΝΙΝΑ 
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
 ΙΩΑΝΝΙΝΑ 
Α
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
 ΙΩΑΝΝΙΝΑ  
Α
ΠΑΛΗ
 ΙΩΑΝΝΙΝΑ 
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
 ΙΩΑΝΝΙΝΑ 
Α
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ
ΚΑΒΑΛΑ
Α
ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΑΒΑΛΑ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΑΒΑΛΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΑΒΑΛΑ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΑΒΑΛΑ
Α
ΠΑΛΗ
ΚΑΒΑΛΑ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΑΒΑΛΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΑΒΑΛΑ
Α
ΠΥΓΜΑΧΙΑ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Α
ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Α
ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Α
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΕΡΚΥΡΑ
Α
ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΕΡΚΥΡΑ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΕΡΚΥΡΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΕΡΚΥΡΑ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΕΡΚΥΡΑ
Α
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
Α
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
Α
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
Α
ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΚΙΛΚΙΣ
Α
ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗ
ΚΙΛΚΙΣ
Α
ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΙΛΚΙΣ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΙΛΚΙΣ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΙΛΚΙΣ
Α
ΠΑΛΗ
ΚΙΛΚΙΣ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΙΛΚΙΣ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΙΛΚΙΣ
Ο
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΟΖΑΝΗ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΟΖΑΝΗ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΟΖΑΝΗ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΟΖΑΝΗ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΟΖΑΝΗ
Ο
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΛΑΚΩΝΙΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΛΑΚΩΝΙΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΛΑΡΙΣΑ
Α
ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΛΑΡΙΣΑ
Α
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
ΛΑΡΙΣΑ
Α
ΕΝΟΡΓΑΝΗ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΛΑΡΙΣΑ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΛΑΡΙΣΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΛΑΡΙΣΑ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΛΑΡΙΣΑ
Α
ΠΑΛΗ
ΛΑΡΙΣΑ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΛΑΡΙΣΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΛΑΡΙΣΑ
Α
ΤΖΟΥΝΤΟ
ΛΑΣΙΘΙ
Α
ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΛΑΣΙΘΙ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΛΑΣΙΘΙ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΛΑΣΙΘΙ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΛΑΣΙΘΙ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΛΑΣΙΘΙ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΛΑΣΙΘΙ
Ο
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΛΕΣΒΟΣ
Α
ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΛΕΣΒΟΣ
Α
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ  ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΛΕΣΒΟΣ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΛΕΣΒΟΣ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΛΕΣΒΟΣ
Α
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
ΛΕΣΒΟΣ
Α
ΠΑΛΗ
ΛΕΣΒΟΣ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΛΕΥΚΑΔΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Α
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Α
ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Α
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Α
ΠΑΛΗ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Α
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Α
ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ
ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Α
ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Α
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Α
ΕΝΟΡΓΑΝΗ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Α
ΙΣΤιΟΠΛΟΙΑ
ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Α
ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Ο
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΞΑΝΘΗ
Α
ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΞΑΝΘΗ
Α
ΕΝΟΡΓΑΝΗ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΞΑΝΘΗ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΞΑΝΘΗ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΞΑΝΘΗ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΞΑΝΘΗ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΞΑΝΘΗ
Ο
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Α
ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Α
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Α
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ  ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Α
ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Α
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Α
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Α
ΠΑΛΗ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Α
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Α
ΠΥΓΜΑΧΙΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Α
ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ο
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ο
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΛΛΑ
Α
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
ΠΕΛΛΑ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΛΛΑ
Α
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΛΛΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΛΛΑ
Α
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
ΠΕΛΛΑ
Α
ΠΑΛΗ
ΠΕΛΛΑ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΛΛΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΕΛΛΑ
Α
ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ
ΠΕΛΛΑ
Α
ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ
ΠΕΛΛΑ
Ο
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΙΕΡΙΑ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΙΕΡΙΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΙΕΡΙΑ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΙΕΡΙΑ
Α
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
ΠΙΕΡΙΑ
Α
ΠΑΛΗ
ΠΙΕΡΙΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΙΕΡΙΑ
Α
ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ
ΠΙΕΡΙΑ
Α
ΤΖΟΥΝΤΟ
ΠΙΕΡΙΑ
Ο
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΡΕΒΕΖΑ
Α
ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΡΕΒΕΖΑ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΡΕΒΕΖΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΕΒΕΖΑ
Α
ΠΑΛΗ
ΠΡΕΒΕΖΑ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΡΕΒΕΖΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΡΕΒΕΖΑ
Α
ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ
ΡΕΘΥΜΝΟ
Α
ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΡΕΘΥΜΝΟ
Α
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
ΡΕΘΥΜΝΟ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΡΕΘΥΜΝΟ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΡΕΘΥΜΝΟ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΡΕΘΥΜΝΟ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΡΕΘΥΜΝΟ
Ο
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΡΟΔΟΠΗ
Α
ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗ
ΡΟΔΟΠΗ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΡΟΔΟΠΗ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΡΟΔΟΠΗ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΡΟΔΟΠΗ
Α
ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ
ΣΑΜΟΣ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΜΟΣ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΑΜΟΣ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΜΟΣ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΣΑΜΟΣ
Ο
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΕΡΡΕΣ
Α
ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗ
ΣΕΡΡΕΣ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΕΡΡΕΣ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΕΡΡΕΣ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΕΡΡΕΣ
Α
ΠΑΛΗ
ΣΕΡΡΕΣ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΣΕΡΡΕΣ
Α
ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ  ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Α
ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Α
ΠΑΛΗ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Α
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Α
ΤΖΟΥΝΤΟ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Α
ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Ο
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Α
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ
ΦΘΙΩΤΙΔΑ
Α
ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ
ΦΘΙΩΤΙΔΑ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΦΘΙΩΤΙΔΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΦΘΙΩΤΙΔΑ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΦΘΙΩΤΙΔΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΦΛΩΡΙΝΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΦΛΩΡΙΝΑ
Α
ΞΙΦΑΣΚΙΑ
ΦΛΩΡΙΝΑ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΦΛΩΡΙΝΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΦΛΩΡΙΝΑ
Ο
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΦΛΩΡΙΝΑ
Α
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ
ΦΩΚΙΔΑ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΦΩΚΙΔΑ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Α
ΕΝΟΡΓΑΝΗ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Α
ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΧΑΝΙΑ
Α
ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΧΑΝΙΑ
Α
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΧΑΝΙΑ
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΙΑ
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΧΑΝΙΑ
Α
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
ΧΑΝΙΑ
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΧΑΝΙΑ
Α
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
ΧΑΝΙΑ
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΧΑΝΙΑ
Ο
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΧΑΝΙΑ
Ο
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΧΙΟΣ 
Ο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΧΙΟΣ 
Α
ΚΛΑΣΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΙΟΣ 
Α
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΧΙΟΣ 
Ο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΧΙΟΣ 
Ο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΧΙΟΣ 
Ο
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ